Sobre nosaltres

Descobreix qui hi ha darrere de Can-ID

Qui hi ha darrere de Can-ID

CAN-IDENTIFICATION SL és una spin-out de Vetgenomics S. L., EBT participada per la Universitat Autònoma de Barcelona que es va constituir el desembre de 2010. Actualment, Vetgenomics és líder internacional en diagnòstic i investigació en l’àmbit “One Health”, amb experiència en genòmica, microbioma i detecció de patògens.

CAN-IDENTIFICATION neix el març del 2020 amb l’objectiu d’aplicar els avenços en genètica molecular per respondre a les necessitats creixents dins del món del gos.

CAN-IDENTIFICATION ofereix el servei d’identificació genètica de mostres canines (Can-ID) amb l’objectiu de reduir la problemàtica de: (1) les deposicions canines a la via pública; (2) la impossibilitat d’identificar als gossos als quals se’ls hi arranca el xip físic, associat a robatoris o abandonaments.

CAN-IDENTIFICATION és membre de la ISAG (International Society for Animal Genetics)

El Dr. Oscar Ramírez és el CEO de CAN-IDENTIFICATION

CAN-IDENTIFICATION, S.L.
Parc de Recerca UAB Edifici Eureka 08193 Bellaterra
Barcelona
+34 615104520

Dr. Oscar Ramírez

Oscar Ramírez és un apassionat dels cànids i porta més de 15 anys estudiant la seva genètica. La seva recerca ha contribuït a entendre millor tant l’estat de les poblacions salvatges de llop com el procés de domesticació del gos. Oscar és coautor de més de 50 publicacions científiques incloent articles en Nature, Nature Communications, PNAS, Genome Research y PloS Genetics.  RESEARCHGATE . Cal destacar que ha format part en els projectes de seqüenciació de cànids salvatges i que va ser qui va confirmar, mitjançant la genètica de mostres no invasives, el retorn del llop a Catalunya al 2004, després de més de 60 anys extingit.

És llicenciat en Biologia i Doctor en genètica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i va realitzar la seva estada postdoctoral amb el grup del Dr. Carles Lalueza-Fox de l’Institut de Biologia Evolutiva (UPF – CSIC).

També ha desenvolupat tasques docents com a professor responsable de l’assignatura de Zoologia impartida al grau de Biologia Humana de la UPF (2007-2014) i ha codirigit les tesis de Natalia Sastre titulada: Genética de la Conservación: El lobo gris (Canis lupus), defensada el maig del 2011 i de Valentina Cartagnano titulada: Paleogenética y domesticación animal: evaluación de las implicaciones sociales y económicas de la gestión y selección de Canis familiaris en el Mediterráneo Occidental desde finales del Pleistoceno hasta la Romanización, defensada en novembre del 2016.

Sobre nosaltres | Can-ID